Oudejaarslot 2021

Om kans te maken op de prijzen van de Oudejaarsloterij 2021, moet je een Oudejaarslot kopen. Je kunt verschillende soorten Oudejaarsloten kopen. Je kunt meespelen met de volgende Oudejaarsloten: een 1/2 Oudejaarslot van € 15,-, een heel Oudejaarslot van € 30,-, een Straat Oudejaarsloten van € 300,- en een 1/2 Straat Oudejaarsloten van € 150,-. Wanneer je meespeelt met een half Oudejaarslot en je wint, dan heb je ook maar recht op 1/2 van de prijs.

Jackpot
€19.500.000
Minimale prijs
€3,00
Winkans
1 op 2
Trekking
10 November 2021             
Jackpot
€2.800.000
Minimale prijs
€2,00
Winkans
1 op 49 miljoen
Trekking
Zaterdag 16 oktober 2021 om 21:00
Jackpot
€32.000.000
Minimale prijs
€2,00
Winkans
1 op 59 miljoen
Trekking
Vrijdag 15 oktober 2021 om 23:00
Jackpot
300.000 x je inleg
Minimale prijs
€1,50
Winkans
1 op 4,5
Trekking
Dagelijks                     

Oudejaarslot Geluksgetal

Naast het kiezen van het eindgetal van je Oudejaarslot kun je bij de Oudejaarslot ook kiezen voor een Geluksgetal. Met het Geluksgetal, de laatste twee cijfers van je Oudejaarslot, kun je een extra prijs winnen van € 100,-. Deze extra prijs is opgebouwd uit twee delen, waarbij het eerste deel je € 90,- oplevert als de laatste twee cijfers goed zijn. Het tweede deel levert je € 10,- op voor het laatste cijfer. Heb je alle delen goed gegokt, dan krijg je € 100,-. En heb je alleen het laatste cijfer goed? Dan krijg je alsnog € 10,-. Je kiest zelf met welk Geluksnummer je meespeelt.

Oudejaarstrekking

De Oudejaarstrekking vindt ieder jaar plaats aan het eind van de Oudejaarsdag. Rond middernacht worden de winnaars van de Oudejaarstrekking bekendgemaakt. Een spannend moment om het oude jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Het kan zomaar zijn dat alle plannen voor het komende jaar anders worden met een van de mooie geldprijzen uit de Oudejaarstrekking van de Staatsloterij. Want als jij je Oudejaarslot check en ontdekt dat je een hoofdprijs van € 30 miljoen gewonnen hebt, dan begin jij je jaar toch heel anders. Op deze pagina lees je meer over de Oudejaarsloterij, de Oudejaarstrekking en hoe je een Oudejaarslot koopt.

Oudejaarsloterij

De Oudejaarsloterij is onderdeel van de speciale trekkingen van de Staatsloterij. De Oudejaarstrekking vindt één keer per jaar plaats, namelijk als het nieuwe jaar begint. De Oudejaarsloterij wordt daarom door velen gezien als een kans voor een spetterend nieuwjaar. De eerstvolgende Oudejaarsloterij is de Oudejaarsloterij 2021 en de trekking vindt plaats op 1 januari 0:00 2022. Net als andere loterijen in Nederland is de Oudejaarsloterij een kansspel. De kans dat je in de prijzen valt bij de Oudejaarstrekking is 1 op 2 en daarmee heeft de Oudejaarsloterij de hoogste winkans van alle Nederlandse loterijen. Je moet dan wel een Oudejaarslot kopen. Wil jij weten welke kans je maakt bij andere loterijen? Ga dan loterijen vergelijken.

Oudejaarslot kopen

Je kunt een Oudejaarslot kopen voor de Oudejaarstrekking 2021 vanaf medio november tot en met 31 december 19:00 uur. Je kunt een Oudejaarslot kopen op de website van de Staatsloterij of bij een van de verkooppunten, zoals supermarkten en kiosken. Als je online een Oudejaarslot koopt, dan vind je deze terug in ‘Mijn Staatsloterij’ op de bijbehorende website. En heb jij een Oudejaarslot in de winkel gekocht? Bewaar dit dan goed! Je wilt de prijzen natuurlijk niet mislopen.

Kosten Oudejaarslot

Als jij een Oudejaarslot koopt, kun je kiezen voor 1/2 Oudejaarslot een heel lot. Het halve Oudejaarslot kost € 15,- en geeft recht op de helft van de gewonnen prijs. Je kunt ook een heel Oudejaarslot kopen van € 30,-. Valt de prijs op jouw lot? Dan win jij de hele prijs! Daarnaast kun je ook meespelen door een Straatje Oudejaarsloten te kopen voor € 300,-. Je minimale prijs bedraagt dan € 50,-. Ook hier kun je kiezen voor een 1/2 Straatje Oudejaarsloten van € 150,-. Je minimale prijs is dan € 25,-. In tegenstelling tot de andere trekkingen van de Staatsloterij kun je geen 1/5 Oudejaarslot kopen. Dit is wel mogelijk bij de trekkingen op de 10e van de maand, de Koningsdagtrekking, de 1 juli-trekking en de 1 oktober-trekking.

Uitslag oudejaarstrekking

De uitslag van de Oudejaarstrekking wordt elk jaar bekendgemaakt om 0:00 op 1 januari. En mocht je met je Oudejaarslot in de prijzen vallen, dan begint je nieuwe jaar pas echt goed. De uitslag Oudejaarstrekking kun je terugvinden op de website van de Staatsloterij, de bijbehorende app en ook vele verkooppunten maken de uitslag van de Oudejaarstrekking bekend. Zodra de uitslag bekendgemaakt wordt, kun je checken of de uitslag van de Oudejaarstrekking jou iets heeft opgeleverd

Oudejaarstrekking prijzen

Als je met je Oudejaarslot in de prijzen valt, kun je die prijs in de nasleep van de Oudejaarstrekking claimen. Als je Oudejaarslot online gekocht hebt, dan kun je je prijs terugvinden in je ‘Wallet’. Als je Oudejaarslot in een van de geselecteerde verkooppunten hebt gekocht, dan kun je je prijs daar tot en met € 10.100,- ophalen. Heb je meer prijzengeld dan € 10.100,- gewonnen? Dan moet je je prijs ophalen op het hoofdkantoor van de Oudejaarsloterij. Let op: je kunt je prijs tot 1 jaar na de datum van de Oudejaarstrekking claimen. Daarna heb je geen recht meer op je prijs.

Oudejaarslot checken

Je Oudejaarslot checken van de Oudejaarstrekking 2020 kan dit jaar nog tot en met 31 december 2021. Je kunt de prijs die je wint met de Oudejaarsloterij nog tot een jaar na de Oudejaarstrekking claimen. Waar kun je je de uitslag van je Oudejaarslot checken? Op de website van de Oudejaarsloterij en de bijbehorende app worden de uitslagen bekendgemaakt. Daarnaast kun je je Oudejaarslot checken bij de geselecteerde verkooppunten.

Oudejaarstrekking 2021

De Oudejaarstrekking 2022 vindt plaats op 1 januari 0:00 2020. In de eerste minuten van het nieuwe jaar wordt de uitslag van de trekking bekendgemaakt. Je kunt de Oudejaarsloten kopen vanaf half november tot en met 31 december 2021. Als je tijdens de Oudejaarstrekking 2021 in de prijzen valt, dan kun je die prijs tot 1 jaar na de trekkingsdatum claimen. Daarna vervalt het recht op je prijs.